Papryka faszerowana Tofu i ryżem
Papryka nadziewana Tofu i ryżem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego pieprzu, pomidora, papryki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka faszerowana Tofu i ryżem, Papryka Faszerowana Ryżem, oraz Papryka faszerowana wołowiną i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ryż i wodę w garnku i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 45 minut, lub do miękkości.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu, i mieszać w czosnku i tofu. Gotować około 5 minut.
Wymieszać w 1/4 szklanki sosu marinara, doprawić solą i pieprzem, i nadal gotować i mieszać, aż tofu będzie równomiernie brązowy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Używając drewnianej łyżki lub szpatułki, wciśnij równą ilość ryżu do każdej połowy pieprzu.
Warstwa ryżu z pozostałym sosem marinara, i 1/2 sera. Naciśnij równe ilości tofu do połówek pieprzu.
Umieść 1 plasterek pomidora na każdej papryce, a wierzch papryki z pozostałą mozzarellą. Ułóż nadziewane papryki w naczyniu do pieczenia.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści.
Podawać 1/2 każdego koloru pieprzu do każdej osoby.