Papryka Chorizo Faszerowana Poblano
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Chorizo nadziewane papryki Poblano spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, paprykę poblano, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Grillowana Papryka Chorizo Faszerowana Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać chorizo w gorącym oleju, aż całkowicie rumiane i podzielone na małe kawałki, 7 do 10 protokół.
Usuń patelnię z ognia; wymieszać ryż, cebula, 1/4 Puchar SOS taco, ser Cheddar, i kminek z chorizo, aż równomiernie wymieszać.
Wypełnij połówki pieprzu poblano mieszaniną chorizo; umieść w małym naczyniu zapiekanym lub patelni do ciasta.
Mżawka 1 łyżka sosu taco na każdej papryce.
Wlać wodę do dna naczynia; przykryć luźno folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, około 1 godziny.