Pappardelle z sosem bolognese z fasoli

Pappardelle z sosem bolognese z fasoli
Pappardelle z sosem bolognese z fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 624 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś łodygę selera, parmezan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle Z Sosem Bolońskim, oraz Domowe Pappardelle z sosem Bolognese.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę, marchew, seler, 2 łyżki natki pietruszki, czosnek, rozmaryn, tymianek i liść laurowy. Smażyć, aż warzywa zaczną brązowieć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
3
Dodać koncentrat pomidorowy; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
4
Dodaj squash; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
Dodać pokrojone pomidory i całą fasolę; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
FasolaFasola
6
Dodać wino i dusić 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Wymieszać w bulionie, śmietanie i zastrzeżonym soku pomidorowym. Dusić, aż sos zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić, następnie przykryć i schłodzić. Przewiń przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomidorowySok Pomidorowy
BulionBulion
KremKrem
SOSSOS
8
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Drenaż. Powrót makaron do tego samego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dodaj sos; wrzucić na średnim ogniu, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
11
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Posypać 1/2 szklanki sera i 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
13
Podawać, przekazując Pozostałe 1 szklankę sera osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn