Heather ' s Famous Barbeque Bunyan Burger

Heather ' s Famous Barbeque Bunyan Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj słynnego Barbeque Bunyan Burger Heather. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 64G białka, oraz 97g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do grilla, przyprawę do grilla, papryczki chipotle w sosie adobo i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Słynny sos Barbeque Franka, Barbeque Pork Burger, oraz Burger bekonowy z sosem barbecue i słomkami cebulowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę. Gdy jest gorący, lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszaj mieloną wołowinę, 2 łyżki przyprawy do grilla i papryczki chipotle w sosie adobo w misce; podziel mieszaninę na dwie połówki; uformuj każdą połowę w duże prostokąty, dzięki czemu jeden będzie większy i cieńszy od drugiego; połóż prostokąty na dużych arkuszach folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Z Puszki Chiles W AdoboChipotle Z Puszki Chiles W Adobo
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszaj serek śmietankowy i 1 łyżeczkę przyprawy do grilla; rozłóż na mniejszym, grubszym prostokącie mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
Roztop masło na patelni na średnim ogniu. Ugotuj cebulę, paprykę, pieczarki i czosnek na gorącym maśle, aż cebula zmięknie; rozłóż na mieszance serka śmietankowego; na wierzch z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść cieńszy prostokąt mięsa na mniejszym kawałku, unosząc pod nim folię aluminiową i przerzucając ją na warstwę twarogu i warzyw. Użyj rąk, aby uformować pieczęć wokół krawędzi bochenka, upewniając się, że mieszanka sera i warzyw nie wycieknie podczas gotowania. Złóż krawędzie folii aluminiowej pod bochenkiem do góry, tak aby utworzyć miskę, aby tłuszcz nie przedostał się na grill podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Posmaruj wierzch bochenka sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
7
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż górna część bochenka zostanie całkowicie ugotowana, około 30 minut. Pokrój na sześć równych kawałków, aby podać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn