Heather ' s Famous Barbeque Bunyan Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj słynnego Barbeque Bunyan Burger Heather. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 64G białka, oraz 97g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis serwuje 6 i kosztuje 4,06 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 23 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę do grilla, przyprawę do grilla, papryczki chipotle w sosie adobo i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Słynny sos Barbeque Franka, Barbeque Pork Burger, oraz Burger bekonowy z sosem barbecue i słomkami cebulowymi.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę. Gdy jest gorący, lekko ruszt olejowy.
Wymieszaj mieloną wołowinę, 2 łyżki przyprawy do grilla i papryczki chipotle w sosie adobo w misce; podziel mieszaninę na dwie połówki; uformuj każdą połowę w duże prostokąty, dzięki czemu jeden będzie większy i cieńszy od drugiego; połóż prostokąty na dużych arkuszach folii aluminiowej.
Wymieszaj serek śmietankowy i 1 łyżeczkę przyprawy do grilla; rozłóż na mniejszym, grubszym prostokącie mięsa.
Roztop masło na patelni na średnim ogniu. Ugotuj cebulę, paprykę, pieczarki i czosnek na gorącym maśle, aż cebula zmięknie; rozłóż na mieszance serka śmietankowego; na wierzch z serem Cheddar.
Umieść cieńszy prostokąt mięsa na mniejszym kawałku, unosząc pod nim folię aluminiową i przerzucając ją na warstwę twarogu i warzyw. Użyj rąk, aby uformować pieczęć wokół krawędzi bochenka, upewniając się, że mieszanka sera i warzyw nie wycieknie podczas gotowania. Złóż krawędzie folii aluminiowej pod bochenkiem do góry, tak aby utworzyć miskę, aby tłuszcz nie przedostał się na grill podczas gotowania.
Posmaruj wierzch bochenka sosem barbecue.
Gotuj na rozgrzanym grillu, aż górna część bochenka zostanie całkowicie ugotowana, około 30 minut. Pokrój na sześć równych kawałków, aby podać.