Pappardelle z pomidorem i boczkiem

Pappardelle z pomidorem i boczkiem
Pappardelle z pomidorem i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, makaron pappardelle, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowy Butternut, boczek i Por Pappardelle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Boczek gotować, często mieszając, aż będzie chrupiący( 8-10 minut); przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu z boczku na patelni. Tymczasem gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania w osolonej wodzie; Rezerwuj 1/2 szklanki wody z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Podczas gotowania makaronu, patelnia ciepła i zarezerwowany tłuszcz na średnim ogniu; dodać pory i pomidorki koktajlowe. Gotować, mieszając, aż pory zaczną mięknąć (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać wodę z makaronu; dusić, częściowo przykryte, aż pomidory pękną, a pory będą miękkie (12-15 minut). Wrzucić makaron z mieszaniną porów i boczku i układać w 6 miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn