Pappardelle z cukinią, anchois i miętą

Pappardelle z cukinią, anchois i miętą
Pappardelle z cukinią, anchois i miętą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 421 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, szczypiorek, grubą sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażona cukinia + mięta i pistacjowe Pesto Pappardelle makaron, Zwęglone Romanesco z anchois i miętą, oraz Wołowina Brasato z Pappardelle i miętą.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj anchois, miętę, szczypiorek i 2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Na dużej patelni, podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz; gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest lekko złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać cukinię, doprawić solą i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, podrzucając, aż będzie krucho-miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Tymczasem gotować pappardelle w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Odcedzić, rezerwując 1/2 szklanki wody z makaronu. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać cukinię i zarezerwowane wody makaronu i wrzucić na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
8
Makaron przełożyć do miski z anchois i ziołami, doprawić solą i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Podawać od razu, mijając parmezan i cytrynowe kliny przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn