Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli

Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli
Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 5,75 USD za porcję. To danie główne ma 603 kalorie, 43 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup okonia pasiastego, żółtka jaj, natkę pietruszki płaskolistnej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pescatarian. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 70%. Ten wynik jest dobry. Papillote of Striped Bass with Herbs and Quick Aioli, Striped Bass en Papillote i Wild Striped Bass en Papillote są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw 2 półki w piekarniku w odpowiedniej odległości od siebie. Ryba owinięta w folię będzie potrzebowała trochę miejsca, aby się napęczniała i rozszerzyła podczas gotowania. Lepiej zmienić położenie rusztów piekarnika, gdy piekarnik nie jest jeszcze gorący. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Piecz ziemniaki do miękkości, około 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Rozłóż około 2-metrowy arkusz folii na płaskiej powierzchni tak, aby 1/2 zwisała z blatu przed tobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Połóż rybę skórą do dołu, poziomo, na folii w pobliżu końca blatu, pozostawiając około 1 1/2 cala folii po obu stronach. Mięsną część ryby doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy koperkiem, natką pietruszki i kilkoma plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Skrop rybę około 2 łyżkami oleju. Złóż folię z powrotem na rybę i złóż dwukrotnie boki folii. Pozostawiając trochę powietrza w opakowaniu, zwiń górną część folii dwukrotnie, zbierając górę, aby utworzyć okienko, pozostawiając około 6 do 8 cali między rybą a górą. Powinno wyglądać jak mała paczka, zapieczętowana ze wszystkich stron. Wokół ryby powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby podczas gotowania mogła gromadzić się para, tworząc wokół ryby napompowaną otoczkę. Powtórz tę czynność z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Włóż ząbki czosnku do miski robota kuchennego i pulsuj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać żółtka i puls, wymieszać. Gdy ziemniak będzie całkowicie ugotowany i jeszcze ciepły, połóż go na płaskiej powierzchni i rozłupuj wzdłuż. Za pomocą łyżki wydrąż miąższ (w sumie około 3–4 łyżek stołowych) i dodaj go do robota kuchennego. Puls, aby połączyć. Gdy robot pracuje, powoli, ciągłym strumieniem, przez otwór u góry dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
9
Dodaj cukier i sok z limonki i wymieszaj. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
10
Używając 2 blach do pieczenia, połóż 2 foliowe koperty na każdym blasze i wlej trochę wody na dno blachy. Woda ta wytworzy w piekarniku dodatkową parę podczas gotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
11
Umieścić blachy do pieczenia na 2 półkach piekarnika i piec bez przeszkadzania, aż koperty zaczną się puchnąć, około 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
12
Wyjmij z piekarnika i natychmiast przełóż na 4 talerze obiadowe. Przed podaniem rozerwij folię i skrop aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Striped Bass działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Perrier-Jouet Grand Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn