Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli

Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli
Papillote z pasiastego basu z ziołami i szybkim Aioli wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 5,75 USD za porcję. To danie główne ma 603 kalorie, 43 g białka i 41 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup okonia pasiastego, żółtka jaj, natkę pietruszki płaskolistnej i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i pescatarian. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 70%. Ten wynik jest dobry. Papillote of Striped Bass with Herbs and Quick Aioli, Striped Bass en Papillote i Wild Striped Bass en Papillote są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ustaw 2 półki w piekarniku w odpowiedniej odległości od siebie. Ryba owinięta w folię będzie potrzebowała trochę miejsca, aby się napęczniała i rozszerzyła podczas gotowania. Lepiej zmienić położenie rusztów piekarnika, gdy piekarnik nie jest jeszcze gorący. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Piecz ziemniaki do miękkości, około 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Rozłóż około 2-metrowy arkusz folii na płaskiej powierzchni tak, aby 1/2 zwisała z blatu przed tobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Połóż rybę skórą do dołu, poziomo, na folii w pobliżu końca blatu, pozostawiając około 1 1/2 cala folii po obu stronach. Mięsną część ryby doprawiamy do smaku solą i pieprzem, posypujemy koperkiem, natką pietruszki i kilkoma plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Skrop rybę około 2 łyżkami oleju. Złóż folię z powrotem na rybę i złóż dwukrotnie boki folii. Pozostawiając trochę powietrza w opakowaniu, zwiń górną część folii dwukrotnie, zbierając górę, aby utworzyć okienko, pozostawiając około 6 do 8 cali między rybą a górą. Powinno wyglądać jak mała paczka, zapieczętowana ze wszystkich stron. Wokół ryby powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby podczas gotowania mogła gromadzić się para, tworząc wokół ryby napompowaną otoczkę. Powtórz tę czynność z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Włóż ząbki czosnku do miski robota kuchennego i pulsuj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Dodać żółtka i puls, wymieszać. Gdy ziemniak będzie całkowicie ugotowany i jeszcze ciepły, połóż go na płaskiej powierzchni i rozłupuj wzdłuż. Za pomocą łyżki wydrąż miąższ (w sumie około 3–4 łyżek stołowych) i dodaj go do robota kuchennego. Puls, aby połączyć. Gdy robot pracuje, powoli, ciągłym strumieniem, przez otwór u góry dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
9
Dodaj cukier i sok z limonki i wymieszaj. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
10
Używając 2 blach do pieczenia, połóż 2 foliowe koperty na każdym blasze i wlej trochę wody na dno blachy. Woda ta wytworzy w piekarniku dodatkową parę podczas gotowania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Umieścić blachy do pieczenia na 2 półkach piekarnika i piec bez przeszkadzania, aż koperty zaczną się puchnąć, około 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
12
Wyjmij z piekarnika i natychmiast przełóż na 4 talerze obiadowe. Przed podaniem rozerwij folię i skrop aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Striped Bass działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Perrier-Jouet Grand Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 57 dolarów.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn