Papillote z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli

Papillote z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli
Papilota z basu w paski z ziołami i szybkim Aioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 794 kalorie. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz granulowany cukier, koszerną sól i pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasiasty Bas en Papillote, Wild Striped Bass en Papillote, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ułóż 2 półki w piekarniku w dużej odległości od siebie. Ryba otoczona folią będzie potrzebowała trochę miejsca, aby nadmuchać i rozwinąć się, gdy gotuje. Lepiej przestawić regały piekarnika, gdy piekarnik nie jest jeszcze gorący. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec ziemniaki do miękkości, około 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozłóż około 2-metrowy arkusz folii na płaskiej powierzchni, a 1/2 z niego zwisa z blatu przed sobą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Połóżcie rybę, skórkę w dół, poziomo, na folii w pobliżu końca licznika, pozostawiając około 1 1/2 cala folii z obu stron. Doprawić mięso do smaku solą i pieprzem, posypać koperkiem, natką pietruszki i kilkoma plasterkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Skropić około 2 łyżki oleju na wierzchu ryby. Złóż folię z powrotem na rybę i dwukrotnie złóż boki folii. Pozostawiając trochę powietrza w opakowaniu, zwiń wierzch folii dwukrotnie zbierając górę , aby utworzyć okno, pozostawiając około 6 do 8 cali między rybą a szczytem. Powinien wyglądać jak małe opakowanie, z zamkniętymi wszystkimi bokami. Wokół ryby powinno być wystarczająco dużo miejsca, aby umożliwić gromadzenie się pary podczas gotowania, tworząc nadmuchaną otoczkę wokół ryby. Powtórz z pozostałymi 3 kawałkami ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Włóż ząbki czosnku do miski robota kuchennego i pulsuj, aż czosnek zostanie drobno posiekany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać żółtka i pulsować, aby zmiksować. Gdy ziemniak jest całkowicie ugotowany i nadal ciepły, połóż go na płaskiej powierzchni i podziel go wzdłuż. Użyj łyżki stołowej, aby zgarnąć miąższ, w sumie około 3 do 4 łyżek stołowych i dodaj go do procesora. Puls do połączenia. Po uruchomieniu procesora powoli dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, przez otwór na górze, w stałym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
9
Dodać cukier i sok z limonki i pulse do włączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
10
Używając 2 blach do pieczenia, umieść 2 koperty foliowe na każdym arkuszu i dodaj trochę wody do dolnej części patelni. Ta woda stworzy dodatkową parę w piekarniku, gdy ryby gotują.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Umieść blachy do pieczenia na 2 półkach piekarnika i piecz, niezakłócony, aż koperty zaczną dmuchać, około 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika i natychmiast przenieść do 4 talerzy obiadowych. Aby służyć, złamać folię i skropić aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn