Panzanella Verde

Panzanella Verde
Panzanella Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.56 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 661 kalorii, 8G białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka cukru, octu winnego, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill węglowy lub gazowy do medium.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pieczywo posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować po obu stronach, aż lekko zarumienią się na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć i pokroić w dużą kostkę. Odstawić.
1
Połącz bazylia, ocet, czosnek, cukier i 1/4 szklanki wody w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W dużej misce umieść rukolę, ogórki, oliwki, kapary, pietruszkę i bazylię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać trzy czwarte vinaigrette i wrzucić do herbu warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Dodać chleb i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Przełożyć na duży talerz i skropić pozostałym winegretem i EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn