Panna Cotta ze świeżymi jagodami
Przepis Panna Cotta ze świeżymi jagodami jest gotowy w około 6 godzin i 12 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Ten deser ma 531 kalorii, 5G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz jagody, śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cytrynowa Panna Cotta ze świeżymi jagodami, Panna Cotta Z Macerowanymi Jagodami, oraz Panna Cotta z mieszanymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić mleko w małej misce.
Odstawić na 3 do 5 minut, aby zmiękczyć żelatynę.
Wlej mieszaninę mleka do ciężkiego rondla i mieszaj na średnim ogniu, aż żelatyna się rozpuści, ale mleko się nie zagotuje, około 5 minut.
Dodać śmietanę, miód, cukier i sól. Mieszać, aż cukier się rozpuści, 5 do 7 minut.
Wlać do 6 kieliszków do wina, aby były pełne w 1/2. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 6 godzin.
Łyżka jagody na szczycie panna cotta i służyć.