Podgrzej mieszaninę żelatyny na małym ogniu, aż żelatyna się rozpuści i usuń patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W dużym rondlu przynieś śmietanę, pół na pół i cukier tylko do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać mieszaninę żelatyny i wanilii. Śmietanę podzielić na osiem 1/2 szklanki ramekinów i ostudzić do temperatury pokojowej. Schłodzić ramekiny, przykryte, co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Zanurz ramekiny, 1 na raz, w misce z gorącą wodą 3 sekundy. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi każdego ramekina i odwróć ramekin na środek małej płytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna
Wanilia
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia
5
Dip ramekins, 1 at a time, into a bowl of hot water 3 seconds. Run a thin knife around edge of each ramekin and invert ramekin onto center of a small plate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki