Panko-crusted Soft Shell Crab With Ginger Ponzu Sauce

Panko-crusted Soft Shell Crab With Ginger Ponzu Sauce
Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 787 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka krabów muszli, kiełki rzodkiewki, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Krab z miękkiej skorupki kokosowej z chutneyem z Mango, Makaron z kraba z miękkiej skorupki z pesto Kolendro-imbirowym, oraz Pan Seared Wild Rockfish and Soft Shell crab Tempura with imbir and Yuzu Glaze, ogórek and tosty Nori.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn