Panettone French Toast może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis na posiłek poranny. Ten przepis zawiera 6 porcji z 716 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 18 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, ser mascarpone, śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na całkiem dobry wynik spoonacular 53%. Spróbuj Panettone French Toast, Panettone French Toast, oraz Panettone French Toast podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć 1 szklankę wody i brązowego cukru w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż syrop zmniejszy się do 1 szklanki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i ubić śmietaną i cynamonem. Utrzymuj syrop w cieple. (Syrop można przygotować 1 dzień wcześniej. Ostudzić, następnie przykryć i schłodzić. Rozgrzać przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Miniaturowe Wafle Waniliowe
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W międzyczasie przygotuj francuskie tosty: Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. przyciąć dolną skórkę panettone. Zaczynając od dolnego końca panettone, pokrój go poprzecznie na 6 (3/4-calowe) okrągłe plasterki (zarezerwuj górny kawałek na tosty!). W dużej misce ubijamy jajka, aż będą dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 Funta
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać śmietanę, mleko i cukier i ubić, aż dobrze wymieszać. Rozpuść 1 łyżkę masła na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Zanurz 3 plastry panettone w kremie, obracając, aby obie strony mogły wchłonąć krem. Grill namoczone plastry panettone, aż będą złotobrązowe i jędrne w dotyku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 Funta
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala