Pancit Molo

Pancit Molo
Need a dairy free main course? Pancit Molo może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka porów, skrobi kukurydzianej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pancit Molo czyli zupa Molo, Pancit Bihon (Filipiński Pancit), oraz Pancit.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki pieróg w dużej misce i użyj czystych rąk, aby wymieszać, aż dobrze się połączą. Aby toczyć pierogi jak kapelusz zakonnicy, umieść owijkę wonton na powierzchni roboczej lub na dłoni, aby jeden róg był zwrócony do ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Umieść 1 łyżeczkę nadzienia na dolnym rogu. Złóż róg nad mieszaniną i zwiń wypełnioną część w górę i trochę za środkiem. Naciśnij po obu stronach wypełnienia, aby go zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
3
Szczotkuj białko jaja nad bocznymi punktami i złóż punkty na środek, z jednej strony zachodząc na drugą. Powtarzam. Powinieneś mieć około 80 pierogów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
4
Umieścić wywar w dużym rondlu i dodać pory, sól, pieprz i sos rybny do smaku, jeśli jest używany. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i delikatnie dodać 24 pierogi aż gotowane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
PieprzPieprz
PorPor
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Umieść 4 pierogi w każdej z 6 miseczek i przykryj każdą 2 filiżankami bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Pozostałe pierogi zamrozić na blaszkach ciastek, aż staną się solidne, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika, w którym trzymają przez miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn