Pancit Molo
Need a dairy free main course? Pancit Molo może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 27g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Mieszanka porów, skrobi kukurydzianej, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pancit Molo czyli zupa Molo, Pancit Bihon (Filipiński Pancit), oraz Pancit.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki pieróg w dużej misce i użyj czystych rąk, aby wymieszać, aż dobrze się połączą. Aby toczyć pierogi jak kapelusz zakonnicy, umieść owijkę wonton na powierzchni roboczej lub na dłoni, aby jeden róg był zwrócony do ciebie.
Umieść 1 łyżeczkę nadzienia na dolnym rogu. Złóż róg nad mieszaniną i zwiń wypełnioną część w górę i trochę za środkiem. Naciśnij po obu stronach wypełnienia, aby go zamknąć.
Szczotkuj białko jaja nad bocznymi punktami i złóż punkty na środek, z jednej strony zachodząc na drugą. Powtarzam. Powinieneś mieć około 80 pierogów.
Umieścić wywar w dużym rondlu i dodać pory, sól, pieprz i sos rybny do smaku, jeśli jest używany. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i delikatnie dodać 24 pierogi aż gotowane, o 2 protokół.
Umieść 4 pierogi w każdej z 6 miseczek i przykryj każdą 2 filiżankami bulionu.
Pozostałe pierogi zamrozić na blaszkach ciastek, aż staną się solidne, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika, w którym trzymają przez miesiąc.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;