Pan-Pieczony łosoś z Collards i rzodkiewki Raita

Pan-Pieczony łosoś z Collards i rzodkiewki Raita
Pieczony na patelni łosoś z kolorami i rzodkiewką Raita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tłusty grecki jogurt, rzodkiewkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pan-Pieczony łosoś z Collards i rzodkiewki Raita, Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem, oraz Rzodkiewka Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyciśnij nadmiar płynu z daikon i ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać z jogurtem, sokiem z cytryny, miętą i cayenne w małej miseczce; doprawić solą i pieprzem. Odstaw theraitę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
JogurtJogurt
MiętaMięta
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać czosnek i gotować, mieszająctrwale, tylko do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodaj Collard greens do garnka, reduceheat do niskiej, przykryć, i gotować, tossingoccasionally, do miękkości, 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni odpornej na wilgoć na średnim ogniu. Przyprawić solą i pieprzem; gotować skórkę, aż skóra będzie chrupiąca, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieśdo piekarnika (nie włączaj ryby); piecz do zmętnienia w środku, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Dodajemy rzodkiewki i ocet do kapusty, doprawiamy solą i pieprzem i łączymy. Podziel zieleninę, łososia i zarezerwowaną raitę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RzodkiewkaRzodkiewka
OcetOcet
ZieloniZieloni
łosośłosoś
RaitaRaita
9
W porcji: 370 kalorii, 18 g tłuszczu, 3 g błonnika
10
Bon Appétit

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn