Pieczony na patelni łosoś z kolorami i rzodkiewką Raita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,83 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tłusty grecki jogurt, rzodkiewkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pan-Pieczony łosoś z Collards i rzodkiewki Raita, Jeden arkusz patelni parmezan Crusted łosoś z pieczonym brokułem, oraz Rzodkiewka Raita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wyciśnij nadmiar płynu z daikon i ogórka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Rzodkiewka Daikon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać z jogurtem, sokiem z cytryny, miętą i cayenne w małej miseczce; doprawić solą i pieprzem. Odstaw theraitę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Mielony Pieprz Cayenne
Jogurt
Mięta
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać czosnek i gotować, mieszająctrwale, tylko do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj Collard greens do garnka, reduceheat do niskiej, przykryć, i gotować, tossingoccasionally, do miękkości, 10-15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni odpornej na wilgoć na średnim ogniu. Przyprawić solą i pieprzem; gotować skórkę, aż skóra będzie chrupiąca, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Przenieśdo piekarnika (nie włączaj ryby); piecz do zmętnienia w środku, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Dodajemy rzodkiewki i ocet do kapusty, doprawiamy solą i pieprzem i łączymy. Podziel zieleninę, łososia i zarezerwowaną raitę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rzodkiewka
Ocet
Zieloni
łosoś
Raita
9
W porcji: 370 kalorii, 18 g tłuszczu, 3 g błonnika
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.