Paluszki z kopru włoskiego i czosnku
Paluszki z kopru włoskiego i czosnku mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jeśli masz ciasto chlebowe, nasiona kopru włoskiego, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Paluszki Chlebowe Z Kopru Włoskiego, Skręcone koper włoski i gruboziarniste solne paluszki chlebowe, oraz Pieczywo Czosnkowe.
Instrukcje
Rozgrzać olej w małej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj koper włoski, pieprz, i czosnek; smażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozwałkuj ciasto na pałeczki chlebowe(nie rozdzielaj na paluszki chlebowe). Zaczynając od środka ciasta, rozprowadzić mieszaninę kopru włoskiego na połowie krótkiego końca ciasta, delikatnie naciskając. Złóż drugą połowę ciasta na mieszaninę kopru włoskiego, szczypanie kończy się razem, aby uszczelnić.
Wytnij ciasto wzdłuż perforacji, aby uformować 8 paluszków chlebowych. Przekręć każdą złożoną pałeczkę i umieść na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Piecz paluszki chlebowe w temperaturze 350 przez 18 minut lub do momentu, gdy paluszki chlebowe będą złote.