Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z " Rozchmurz Się, Ameryko!

Paluszki Rybne Smażone W Piecu Z Sosem Tatarskim Z
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieca smażone paluszki rybne z sosem tatarskim z ' rozjaśnić, Ameryka! spróbuj. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, panko, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paluszki rybne smażone w piekarniku z sosem tatarskim, Paluszki Rybne Pieczone W Piecu Z Sosem Tatarskim (Przyjazne Dzieciom), oraz Paluszki rybne z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
Aby przygotować paluszki rybne, umieść mąkę w płytkim naczyniu lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Umieścić bułkę tartą w drugim płytkim naczyniu lub misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Połącz 3 łyżki wody i jajka w trzecim płytkim naczyniu lub misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Pokrój rybę na 20 pasków (4 x 1/2 cala). Pogłębiać ryby w mące, wytrząsając nadmiar. Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Marynować ryby w sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Odtłuszczonego Sera Cheddar
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Piec w temperaturze 191° przez 30 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
8
Paluszki rybne posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
9
Aby przygotować sos tatarski, połącz wszystkie składniki sosu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
10
Sos tatarski podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn