Paluszki chlebowe Witch ' s Finger z musztardowym dipem klonowym

Paluszki chlebowe Witch ' s Finger z musztardowym dipem klonowym
Paluszki chlebowe Witch ' s Finger z musztardowym dipem klonowym to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz barwnik spożywczy, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasteczka Witch Finger, Ciasteczka Witch Finger, oraz Przerażające ciasteczka z palcem Czarownicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wodę, cukier i drożdże w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż cukier się rozpuści; odstawić do pęcherzyków drożdży, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić w 1 szklance mąki na małej prędkości, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wyczyść ciasto z wiosła, a następnie przymocuj hak do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli i 2 1/2 szklanki mąki do mieszaniny i ubijać, aż ciasto odciągnie się od strony miski, o 3 protokół. (Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, dodać wystarczającą ilość 1/2 szklanki pozostałej mąki, 1 łyżka na raz, aż ciasto nie jest już lepki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Olej dużą miskę i przenieść ciasto do miski, a następnie odwrócić ciasto na pokrycie go olejem. Przykryj miskę suchym ręcznikiem, a następnie pozostaw ciasto do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż będzie podwójne, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Podczas gdy ciasto rośnie, miejsce zielony barwnik żywności w małej misce, i za pomocą pędzla, malować jedną stronę plasterki migdałów lub zaokrągloną stronę połówek orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Kolor żywnościZielony Kolor żywności
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Piekarnik rozgrzać do 232° ze stojakiem w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ciasto podzielić na ćwiartki. Przer. z 1 kawałkiem na raz, a pozostałe ciasto przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Rozwałkować jedną czwartą na 12-calowy dziennik, a następnie pokroić na 12 (1-calowy) kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
5
Pył powierzchni roboczej z dodatkową mąką, jeśli to konieczne, aby ułatwić walcowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Rolka i rozciągnąć każdy kawałek w craggy 5-calowy "palec."
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Przenieść palce do blach do pieczenia i odstawić w ciepłej temperaturze pokojowej, luźno pokryte gładkim ręcznikiem kuchennym, aż palce są lekko dmuchane, 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
8
Uszczypnij czubek palców, aby wyglądać jak kostki, a następnie lekko zdobądź każdą kostkę ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Szczotkuj palce myciem jajecznym, a następnie naciśnij paznokcie. Przy pomocy oczyszczonego pędzla nałóż trochę czerwonego koloru na skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
10
Palce posypać preclem lub grubą solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
PreclePrecle
11
Piec palce do głębokiego złota, około 15 minut (uformować więcej palców podczas pierwszej partii pieczenia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
13
Powtarzaj formowanie i pieczenie partiami z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
1
Ubić razem majonez, musztardę i syrop klonowy do połączenia. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
* Paluszki chlebowe Witch ' s Finger najlepiej spożywać w dniu ich wytworzenia, ale można je zrobić 1 dzień wcześniej i przechowywać, szczelnie opakowane, w zamykanej plastikowej torbie lub zamrożone 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Wyjąć z worka i obrócić na blasze do pieczenia w piekarniku 177° przed jedzeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn