Paluszki chlebowe Witch ' s Finger z musztardowym dipem klonowym
Paluszki chlebowe Witch ' s Finger z musztardowym dipem klonowym to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jeśli masz barwnik spożywczy, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasteczka Witch Finger, Ciasteczka Witch Finger, oraz Przerażające ciasteczka z palcem Czarownicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wodę, cukier i drożdże w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż cukier się rozpuści; odstawić do pęcherzyków drożdży, około 5 minut.
Ubić w 1 szklance mąki na małej prędkości, aż do połączenia.
Wyczyść ciasto z wiosła, a następnie przymocuj hak do ciasta.
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli i 2 1/2 szklanki mąki do mieszaniny i ubijać, aż ciasto odciągnie się od strony miski, o 3 protokół. (Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, dodać wystarczającą ilość 1/2 szklanki pozostałej mąki, 1 łyżka na raz, aż ciasto nie jest już lepki.)
Olej dużą miskę i przenieść ciasto do miski, a następnie odwrócić ciasto na pokrycie go olejem. Przykryj miskę suchym ręcznikiem, a następnie pozostaw ciasto do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów w ciepłej temperaturze pokojowej, aż będzie podwójne, około 1 godziny.
Podczas gdy ciasto rośnie, miejsce zielony barwnik żywności w małej misce, i za pomocą pędzla, malować jedną stronę plasterki migdałów lub zaokrągloną stronę połówek orzeszków ziemnych.
Piekarnik rozgrzać do 232° ze stojakiem w środku. Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Ciasto podzielić na ćwiartki. Przer. z 1 kawałkiem na raz, a pozostałe ciasto przykryć.
Rozwałkować jedną czwartą na 12-calowy dziennik, a następnie pokroić na 12 (1-calowy) kawałków.
Pył powierzchni roboczej z dodatkową mąką, jeśli to konieczne, aby ułatwić walcowanie.
Rolka i rozciągnąć każdy kawałek w craggy 5-calowy "palec."
Przenieść palce do blach do pieczenia i odstawić w ciepłej temperaturze pokojowej, luźno pokryte gładkim ręcznikiem kuchennym, aż palce są lekko dmuchane, 15 minut.
Uszczypnij czubek palców, aby wyglądać jak kostki, a następnie lekko zdobądź każdą kostkę ostrym nożem.
Szczotkuj palce myciem jajecznym, a następnie naciśnij paznokcie. Przy pomocy oczyszczonego pędzla nałóż trochę czerwonego koloru na skórki.
Palce posypać preclem lub grubą solą morską.
Piec palce do głębokiego złota, około 15 minut (uformować więcej palców podczas pierwszej partii pieczenia).
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
Powtarzaj formowanie i pieczenie partiami z pozostałym ciastem.
Ubić razem majonez, musztardę i syrop klonowy do połączenia. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
* Paluszki chlebowe Witch ' s Finger najlepiej spożywać w dniu ich wytworzenia, ale można je zrobić 1 dzień wcześniej i przechowywać, szczelnie opakowane, w zamykanej plastikowej torbie lub zamrożone 1 tydzień.
Wyjąć z worka i obrócić na blasze do pieczenia w piekarniku 177° przed jedzeniem.