Palone karczochy z migdałami

Palone na ogniu karczochy z migdałami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $5.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 27g tłuszczu i w sumie 471 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, liście oregano, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują Palone Karczochy Z Ziela Aioli, Karczochy Z Grilla, oraz Farfalle z karczochami, papryką i migdałami.
Instrukcje
Wstępnie podgrzej grill lub grill.
Wytnij spiczaste wierzchołki i końcówki karczochów jumbo o około 1-1/2 cala. W misce wymieszaj czosnek, migdały, sól, pieprz, posiekane cytryny i liście oregano, aż dobrze się połączą.
Rozłóż karczochy palcami, aż otworzą się jak kwiaty. Podziel mieszankę oregano na karczochy i wypchaj ją między liście.
Skrop 4 do 5 łyżek oliwy z oliwek na każdy Karczoch i umieść kwiaty w węglach lub na grillu. Gotuj, obracając od czasu do czasu, przez 1 godzinę. Zewnętrzna podstawa zwęgli się i stanie się niejadalna, ale wnętrze będzie w pełni ugotowane i niesamowite.