Palone Ciasto Karmelowe
Burnt Caramel Pie to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten deser ma 1281 kalorii, 17g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skorupki ciasta, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Karmelowy Crunch eklerki z palonym karmelowym ciastem Creme, Burnt Caramel Budyń, oraz Burnt Caramel Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić żółtka, odparowane mleko, syrop, roztopione masło lub margarynę, wanilię, 1/2 szklanki cukru i mąkę.
Brązowy 2 szklanki cukru na patelni żelaza, aż jasnobrązowy.
Dodaj wodę i wróć do ognia, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę żółtka. Gotować aż zgęstnieje, następnie gotować na wolnym ogniu 5 protokół.
Wlać nadzienie do 2 upieczonych skorupek ciasta.
Białka ubić do spienienia.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i 1/2 szklanki cukru; dalej ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na placki, uszczelniając krawędzie.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez około 15 minut.