Palona Czerwona Papryka Involtini
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Palona czerwona papryka Involtini może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, ricottę, śliwkowe pomidory obrane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony Czerwony i żółty pieprz kozi ser Involtini, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Ułóż paprykę na blasze do pieczenia i piecz przez 1 godzinę, okazjonalnie obracając, aż stanie się miękka i zwęglona w miejscach.
Przenieść paprykę do papierowej torby, zamknąć i ostudzić.
Obrać, rdzeń i nasiona palonej papryki, utrzymując je w stanie nienaruszonym.
Każdą paprykę przeciąć na pół wzdłuż i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Pracując nad misą, naciśnij ricottę przez sito.
Dodajemy pokrojony szczypiorek, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy pomidora do nadzienia.
Ułóż pieczoną paprykę na powierzchni roboczej, obranej ze skóry boki w dół. Równomiernie podzielić nadzienie między połówki i zwinąć w grube cylindry. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 15 minut.
Pokroić cylindry na plastry o grubości 3/4 cala, przenieść na talerz z pokrojonymi bokami do góry i podawać.