Palmiery Kakaowe
Cocoa Palmiers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 112 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kakao w proszku, ciasto francuskie, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Weight Watchers Friendly Coconut Hot Cocoa z okazji Narodowego Dnia kakao, Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową, oraz Ciasto kakaowo-marchewkowe z kruszonką kakaową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 425 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Masło, 3 łyżki cukru, kakao w proszku, bułkę tartą, żółtko, cynamon i mąkę utrzeć w maszynce do gotowania na gładką masę.
Pozostałą szklankę cukru rozprowadzić na czystej powierzchni. Rozłóż ciasto francuskie i połóż je na cukrze, delikatnie naciskając, aby pokryć. Odwróć i pokryj drugą stronę, a następnie rozwałkuj arkusz na 13-calowy kwadrat.
Na ciasto francuskie wrzucić masę kakaową i rozprowadzić cienką, równą warstwą. Za pomocą palców rozwałkuj 1 stronę ciasta na środek, a następnie zawiń przeciwną stronę w środek, aby się z nim spotkać. Przyciąć krótkie końce nożem. (Jeśli zwinięte ciasto jest miękkie, przechowywać w lodówce do twardości.)
Pokroić wałek ciasta w poprzek na kawałki o grubości 1/2 cala i ułożyć ściętą stronę w dół, w odległości około 2 cali, na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec, aż złoty i chrupiące na dole, 4 do 6 protokół; flip z cienką szpatułką, zmienić położenie patelni i kontynuować pieczenie, aż złoty po drugiej stronie, 4 do 6 Więcej minut.
Ostudzić 1 minutę na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.