Pajęcze Naleśniki Z Dyni
Pajęcze naleśniki z dyni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop o Smaku klonowym, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Pajęczyna Sernik Dyniowy, Chocolate Pumpkin Spider Donuts, oraz Reese ' s Peanut Butter Pumpkin Spider dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać jajka, cukier, mleko, olej i wanilia, aż dobrze wymieszane. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem syropu tylko do wymieszania.
Linia 1-quart dzban lub miska z galon wielkości zamykane żywności przechowywania plastikowej torbie.
Wlać ciasto do worka; uszczelnić worek, wyciskając powietrze.
Podgrzej dużą nonstick elektryczną patelnię do 191° lub podgrzej 12-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Smarować gorącą patelnię olejem.
Wytnij otwór 1/4 cala w jednym dolnym rogu torby. Dla każdego naleśnika, delikatnie wycisnąć worek do rury o 2 łyżki ciasta na gorącej patelni w 4-calowy Kształt pajęczyny. Gotować 1 do 2 minut lub aż naleśniki są nadmuchane i osuszyć wokół krawędzi. Włącz naleśniki; gotować o 1 minutę dłużej lub do drugiej strony jest złoty kolor.