Pain Perdu z jagodami i pomarańczą

Pain Perdu z jagodami i pomarańczą
Pain Perdu z jagodami i pomarańczą to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, skórkę pomarańczową, świeży sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 57 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pain Perdu, Pain Perdu, oraz Pain Perdu.

Instrukcje

1
Do tostów: w średniej misce ubić jajka, mleko, skórkę pomarańczową i cynamon, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać mieszaninę do zapiekanki o wymiarach 9 na 13 cali.
3
Dodać kromki chleba w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Niech chleb moczyć przez 10 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
W przypadku syropu: obrać pomarańczę i usunąć biały pestkę. Za pomocą noża do parkowania, przeciąć wzdłuż membrany po obu stronach każdego segmentu. Uwolnij segmenty i umieść w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Dodaj cukier, wodę, Likier pomarańczowy lub sok pomarańczowy, jeśli używasz, anyż Gwiaździsty i laskę cynamonu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw syrop do ostygnięcia, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Usuń strąki anyżu gwiazdkowego i laskę cynamonu i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
9
Rozgrzej patelnię lub dużą patelnię nonstick na średnim ogniu i dodaj masło. Za pomocą szpatułki Usuń kromki chleba z mieszaniny jaj, pozwalając na spuszczenie nadmiaru płynu. Gotować, aż złoty, o 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Umieścić na 4 talerzach i skropić pomarańczowym syropem i pomarańczowymi segmentami. W małej misce, wrzucić jagody i miętę razem i łyżką na szczycie tostów francuskich. Posypać cukrem pudrem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W57 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn