Paillard z kurczaka z czarną oliwą i sałatką z kiełków

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Paillard z kurczaka z czarną oliwą i sałatką z kiełków. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz kiełki, piersi kurczaka, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Paillard z kurczaka z cytryną i czarnym pieprzem oraz sałatką Rukolowo-pomidorową, Paillard z kurczaka z sałatką cytrynową, oraz Chrupiące Paillard z kurczaka z letnią sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać ocet i 3 łyżki oleju. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Dodaj seler, cebula, oliwki, i kiełki i wrzucić dobrze.Kurczaka opłucz pod zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Miejsce między 2 kawałki folii i funt z młotkiem, wałek do ciasta, lub dno patelni do nawet 1/2-cala grubości. Kurczaka doprawić pozostałą solą i pieprzem.
Rozgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać kurczaka i saute aż gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć kurczaka na talerze i polać sałatką.Wskazówka: Walenie kurczaka zapewnia, że będzie gotować szybko i równomiernie. Aby uzyskać alternatywę oszczędzającą czas, poszukaj cienko pokrojonych kotletów, dostępnych w wielu sklepach spożywczych. Ponieważ kawałki są mniejsze niż standardowe piersi, pozwalają 2 na osobę.