Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj paelli z Poblanos, kukurydzą i małż. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 420 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pomidory koktajlowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Małże I Paella Z Kurczaka, Zbilansowana dieta: łatwa Quinoa Paella z małż, Chorizo i zimowych zieleni, oraz Poblanos Nadziewane kukurydzą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać ryż i szafran. Gotować 2 minuty; stale mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Ryż
5
Dodaj 2 szklanki wody, 3/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i czerwonej papryki; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Papryka Czerwona
Woda
Sól
6
Piec w 450 przez 50 minut lub aż ryż jest gotowy. Wymieszać kukurydzę i pomidory. Nestle małże do mieszanki ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Małże
Kukurydza
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec w temperaturze 450 przez 12 minut lub do otwarcia muszli i wyrzucić nieotwarte muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Odstawić patelnię na średnio wysoki ogień i gotować bez mieszania 10 minut lub aż płyn odparuje i ryż brązowieje. (Powinien pachnieć smacznie, ale nie spalony.) Top z pietruszką; podawać z cytryną.
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, które możesz spróbować, to Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.