Paella z owocami morza z Edamame może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 372 kalorie, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ryż krótkoziarnisty, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), Paella Z Owocami Morza, oraz Paella Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni podgrzej bulion; wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Addsaffron; let sit. W dużej patelni nonstick, rozgrzać olejprzez średnie ciepło. Cebulę i paprykę ugotować, przykryć, od czasu do czasu mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj ziemniaki, czosnek, tymianek, sól i pieprz; gotuj, mieszając, aż płyn prawie całkowicie się zmniejszy, 3 minuty. Wymieszać ryż; gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek
Tymianek
Ryż
4
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
5
Dodaj edamame, krewetki i przegrzebki; dusić, pokryte, untilseafood jest w pełni gotowane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Krewetki
6
Pozwól 5 minut.
7
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
8
365 kalorii, 6 g tłuszczu, 1 g tłuszczów nasyconych, 50 g węglowodanów, 4 g błonnika, 27 g białka
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.