Paella Valenciana może być tylko Europejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 693 kalorie, 38g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 33% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bób, ryż, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Paellan A La Valenciana, Paella Valenciana, oraz Paella Valenciana podobnych receptur.
Dodaj resztę wody i gotuj przez około 20 minut. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Dodaj szczyptę szafranu do koloru. Gdy to zrobisz, paella nie powinna być już mieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
11
Przez ostatnie 1 do 2 minut zwiększaj ciepło do średniej wysokości, aż dolna warstwa ryżu zacznie karmelizować się, tworząc to, co Walencianie nazywają "socarrat". Jeśli ryż zacznie się palić, natychmiast zdejmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)