Paellan Folse ' a to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ząbki czosnku, mięso raków i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chleb rakowy Johna Folse ' a, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Paellan-Paellan entre-autres dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj seler i następne 4 składniki; smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodać sok z małży i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut. Puch i wymieszać widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham