Paella Fire Pit z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot

Paella Fire Pit z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot
Przepis Fire Pit Paella z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot jest gotowy w około 3 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1733 kalorii, 132g białka, oraz 79 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka tymianku, jajka przepiórcze na twardo, małże i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać krótki ryż zbożowy, można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Portugalska Paella, Ogniste Strzelanki Krabowe, oraz Portugalskie białe Gazpacho z krabem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść 17-calową patelnię paella na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać oliwę z oliwek, a gdy olej jest palenie, dodać cebulę i saute, aż cebula są przezroczyste o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodać czosnek i podzielić go na małe kawałki. Deglazować patelnię białym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać pomidory i gotować przez 5 protokół. Mieszać w ryżu i mieszanki przypraw i saute aż ryż jest powlekany, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Po całkowitym pokryciu ryżu dodać bulion z kurczaka. Gdy ciecz zacznie się gotować, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu. Jeśli używasz grilla węglowego, powinno to się zdarzyć naturalnie w miarę postępów, jeśli nie dostosuj wysokości, przesuwając patelnię z dala od ciepła. Gdy płyn jest na wolnym ogniu, zacznij dodawać owoce morza; escargot, kurczak i wszystkie skorupiaki, halibut i krab, rozprzestrzeniając je po całej patelni. Nie będziesz przesuwać składników na patelni, więc upewnij się, że są one równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
EscargotEscargot
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
HalibutHalibut
KrabKrab
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Rozłóż paski czerwonej papryki, mrożony groszek i ugotowane na twardo jajka przepiórcze na całej powierzchni paelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jaja PrzepiórczeJaja Przepiórcze
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodaj sos piri piri do paelli, jeśli chcesz dodatkowe kopnięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Gdy wszystkie składniki znajdują się na patelni, czas gotowania powinien wynosić 20 minut. Dowiesz się, kiedy płyn jest w pełni wchłaniany, małże i muszle małży są otwarte, a ryż jest tuż obok al Dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Zdjąć patelnię z ognia. Umieść ćwiartki cytryny na patelni, przykryć kilkoma ręcznikami i odstawić na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Wymieszać wszystkie składniki razem w małej misce. Kwoty można dostosować do własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Włożyć kurczaka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do toczenia na wolnym ogniu. Gotować kurczaka, aż całkowicie miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Wyjąć kurczaka z garnka do miski lub półmiska i ostudzić. Kontynuuj gotowanie wody w garnku. Gdy kurczak będzie wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, zetrzyj go z kości i odstaw na bok. Zarezerwuj trochę kości kurczaka. Kurczak zostanie użyty w paelli w późniejszym czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z KurczakaKości Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
W dużym garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, rozmaryn i tymianek. Gdy olej jest pachnący dodać cebulę i kości kurczaka i saute przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z KurczakaKości Z Kurczaka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Dodaj marchew, seler, czosnek, sól, pieprz i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
SzafranSzafran
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
16
Dodaj gotującą się wodę, która była używana do gotowania kurczaka. Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 2 godziny, odtłuszczając tłuszcz z powierzchni. Odcedzić wywar i ogrzać aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pieprz czarny wędzonypieprz czarny wędzony1(może być lub przeglądać)cały czarny pieprzcały czarny pieprz3marchew obrana i posiekanamarchew obrana i posiekana1łodygaseler posiekanyseler posiekany1kilogramykurczak w całości do smażenia, podzielony na 4 częścikurczak w całości do smażenia, podzielony na 4 części4kości z kurczakakości z kurczaka8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMięso z kurczaka z kurczaka używane do produkcji bulionuMięso z kurczaka z kurczaka używane do produkcji bulionu680Orzechy dowolne (posiekane)małże, oczyszczonemałże, oczyszczone1cały Krab Dungeness, oczyszczony z ułamanymi nogami (dodaj tłuszcz z kraba do paelli, jeśli chcesz)cały Krab Dungeness, oczyszczony z ułamanymi nogami (dodaj tłuszcz z kraba do paelli, jeśli chcesz)18escargot, usunięty z powłokiescargot, usunięty z powłoki4goździkiczosnek, zmiażdżony i obranyczosnek, zmiażdżony i obrany10goździkiczosnek mielonyczosnek mielony454Orzechy dowolne (posiekane)Kontrola halibuta (tylko wtedy, gdy jest dostępny świeży) pokrojona na kawałki o wielkości 2 caliKontrola halibuta (tylko wtedy, gdy jest dostępny świeży) pokrojona na kawałki o wielkości 2 cali24jajka przepiórcze gotowane na twardojajka przepiórcze gotowane na twardo8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOS Piri piri, do smaku, opcjonalnieSOS Piri piri, do smaku, opcjonalnie4cytryny ćwiartowane, do dekoracjicytryny ćwiartowane, do dekoracji680Orzechy dowolne (posiekane)małże, oczyszczonemałże, oczyszczone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1małepakiet mrożony groszekpakiet mrożony groszek680Orzechy dowolne (posiekane)krewetki całe, w skorupkach i deveinedkrewetki całe, w skorupkach i deveined1jarpieczone paski czerwonej paprykipieczone paski czerwonej papryki3gałązkiszyjki z kurczakaszyjki z kurczaka1(może być lub przeglądać)nici szafranowenici szafranowe454Orzechy dowolne (posiekane)przegrzebki dla dzieciprzegrzebki dla dzieci1(może być lub przeglądać)sól morska (polecane: Alaea Hawajska)sól morska (polecane: Alaea Hawajska)11 funt cukinii,sól morska (polecane: Alaea Hawajska)sól morska (polecane: Alaea Hawajska)9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiryż krótkoziarnisty (zalecane: Bomba lub Calasparra)ryż krótkoziarnisty (zalecane: Bomba lub Calasparra)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1Dużesłodka cebula, posiekanasłodka cebula, posiekana2largessłodka cebula, posiekanasłodka cebula, posiekana3gałązki2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku1(może być lub przeglądać)kurkumakurkuma1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)niesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1galon1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto1 (14-uncjowe pudełko) zapakowana mieszanka risotto2largescałe pomidory, posiekanecałe pomidory, posiekane907Orzechy dowolne (posiekane)Język portugalski, obudowa usuniętaJęzyk portugalski, obudowa usunięta

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 123 dolarów za butelkę.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn