Paella Fire Pit z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot
Przepis Fire Pit Paella z portugalską kiełbasą, Krabem i Escargot jest gotowy w około 3 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 1733 kalorii, 132g białka, oraz 79 g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka tymianku, jajka przepiórcze na twardo, małże i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać krótki ryż zbożowy, można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Portugalska Paella, Ogniste Strzelanki Krabowe, oraz Portugalskie białe Gazpacho z krabem dla podobnych receptur.
Dodać pomidory i gotować przez 5 protokół. Mieszać w ryżu i mieszanki przypraw i saute aż ryż jest powlekany, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
6
Po całkowitym pokryciu ryżu dodać bulion z kurczaka. Gdy ciecz zacznie się gotować, zmniejsz ogień do gotowania na wolnym ogniu. Jeśli używasz grilla węglowego, powinno to się zdarzyć naturalnie w miarę postępów, jeśli nie dostosuj wysokości, przesuwając patelnię z dala od ciepła. Gdy płyn jest na wolnym ogniu, zacznij dodawać owoce morza; escargot, kurczak i wszystkie skorupiaki, halibut i krab, rozprzestrzeniając je po całej patelni. Nie będziesz przesuwać składników na patelni, więc upewnij się, że są one równomiernie rozłożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Escargot
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Halibut
Krab
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Rozłóż paski czerwonej papryki, mrożony groszek i ugotowane na twardo jajka przepiórcze na całej powierzchni paelli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jaja Przepiórcze
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Dodaj sos piri piri do paelli, jeśli chcesz dodatkowe kopnięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Gdy wszystkie składniki znajdują się na patelni, czas gotowania powinien wynosić 20 minut. Dowiesz się, kiedy płyn jest w pełni wchłaniany, małże i muszle małży są otwarte, a ryż jest tuż obok al Dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
1 łyżka Suszonej Marsali
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Włożyć kurczaka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do toczenia na wolnym ogniu. Gotować kurczaka, aż całkowicie miękkie, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Wyjąć kurczaka z garnka do miski lub półmiska i ostudzić. Kontynuuj gotowanie wody w garnku. Gdy kurczak będzie wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, zetrzyj go z kości i odstaw na bok. Zarezerwuj trochę kości kurczaka. Kurczak zostanie użyty w paelli w późniejszym czasie.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
W dużym garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, rozmaryn i tymianek. Gdy olej jest pachnący dodać cebulę i kości kurczaka i saute przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Z Kurczaka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z Kurczaka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
15
Dodaj marchew, seler, czosnek, sól, pieprz i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Szafran
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
16
Dodaj gotującą się wodę, która była używana do gotowania kurczaka. Gotować na wolnym ogniu przez co najmniej 2 godziny, odtłuszczając tłuszcz z powierzchni. Odcedzić wywar i ogrzać aż będzie gotowy do użycia.
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 123 dolarów za butelkę.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
AGO Negralada pochodzi z działki Tempranillo, najszlachetniejszej Hiszpańskiej odmiany winorośli. Winorośl jest sadzona w głębokich glebach żwirowych zmieszanych z piaskiem na powierzchni i produkuje wina o charakterystycznym, twardym, garbnikowym charakterze.Starzejąc się 24 miesiące w nowych beczkach z francuskiego dębu, wino rozwinęło teraz swój pełny potencjał. Jego pełna dojrzałość wydobywa się z warstw pachnących owoców truskawek, lukrecji, ziół i minerałów z miękkimi, jedwabistymi taninami na podniebieniu.