Przepis Paella dla 45 może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 432 kalorie, 39g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje $3.79 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli lima, nici szafran, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), Paellan-Paellan entre-autres, oraz Paella kubańska: Paella Cubana.
Instrukcje
1
Dodać małże i małże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
2
Niech gotować przez 2 protokół.
3
Dodaj squid i krewetki; gotować, aż krewetki zamienia różowy i squid zamienia nieprzezroczyste. Za pomocą moździerza i tłuczka lub młynka do przypraw połącz szafran z solą, aby uzyskać proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Kałamarnica
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
4
Przełożyć do małej miski i połączyć z 2 filiżanki zapasów i 1 filiżanka brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego