Pachnący Gulasz Rybny

Pachnący Gulasz Rybny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pachnącego gulaszu rybnego. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 3,56 zł za porcję. Ten przepis od dużych dziewczyn małej kuchni ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz szalotkę, pietruszkę, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pachnąca Zupa Rybna, Pachnąca ryba tagine, oraz Dziś Kolacja: Ryba Pachnąca Bakłażanem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W54 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia52
Magazyn