Płatki Owsiane Wolnoopadające

Płatki Owsiane Wolnoopadające
Slow Cooker owsianka jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ten poranny posiłek ma 208 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 276 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pół na pół śmietanę, owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 2 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Podobne przepisy to Paleo Slow Cooker N ' Oatmeal, Powolna Kuchenka Pierniki Płatki Owsiane, oraz Slow Cooker Pumpkin Pie Płatki Owsiane.

Instrukcje

1
Tuż przed pójściem spać, połączyć owies i wody w powolnej kuchence. Ustaw na niskim, przykryć, i niech gotować na noc. Rano wymieszać sól i pół na pół. Miarkę do miseczek, a na wierzch posypać brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 2 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn