Płaska Szarlotka z idealną skórką
Przepis na płaską szarlotkę z idealną skórką może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina. Za 44 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 20. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 297 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 29 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, wodę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym ze skórką z precla, Bezmleczne ciasto lodowe z masłem orzechowym z czekoladową skórką, oraz Batony Z Masłem Jabłkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce wymieszaj jabłka, brązowy cukier, cukier granulowany, mąkę, sól i sok z cytryny. Odłóż na bok i zobacz, jak długo możesz powstrzymać się od skradania się plasterka jabłka.
Za pomocą wałka do ciasta zacznij rozwałkować idealne Skórki ciasta na duże koła.
Rozwałkuj ciasto od środka na zewnątrz. Bądź delikatny i cierpliwy, całkowite rozwałkowanie ciasta zajmie trochę czasu.
Jeśli uważasz, że spód naprawdę przylega do powierzchni poniżej, użyj ładnej, ostrej szpatułki, aby poluzować ciasto i posyp trochę mąki na wierzchu. Następnie odwróć go, aby zakończyć walcowanie. Pamiętaj, aby toczyć się od środka pojedynczymi pociągnięciami Na zewnątrz, bez toczenia w przód iw tył.
Ponownie szpatułką poluzuj i podnieś ciasto i ostrożnie umieść kółka na dużych blachach do pieczenia.
Połóż połowę mieszanki jabłkowej na jednej skórce, a drugą połowę na drugiej skórce. Złóż brzegi każdej skórki tak, aby pokryła od 2 do 3 cali mieszanki jabłkowej. Nie musisz być artystyczny-im bardziej rustykalny, tym lepiej. Posyp wierzchołki ciast kawałkami masła.
Piecz, aż nadzienie będzie złote i musujące, 30 do 40 minut. Jeśli skórka wydaje się zbyt szybko brązowieć, przykryj brzegi folią aluminiową na pozostały czas pieczenia.
Pozostaw do ostygnięcia, a następnie pokrój w ćwiartki nożem do pizzy. Zjedz je w drodze!
Połącz mąkę i sól w dużej misce.
Dodaj masło i tłuszcz. Za pomocą krajalnicy do ciasta stopniowo przerabiaj masło i skracaj mąkę, aż mieszanina będzie przypominać drobne kamyki. Ten krok powinien zająć 3 lub 4 minuty.
Lekko ubij jajko widelcem, a następnie dodaj do mieszanki. Następnie dodaj zimną wodę i ocet. Mieszaj miksturę, aż się połączy, a następnie wyjmij połowę ciasta z miski.