Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa

Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa
Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól i mielony pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 217 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Północnoafrykańska zupa z ciecierzycy i jarmużu, Patelnia Na Kiełbasę Po Niemiecku, oraz Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i wymieszać jarmuż; gotować przez 1 minutę i wyjąć z wody łyżką szczelinową. Odstaw blanszowaną jarmuż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Miejsce boczek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż rumiane, często mieszając, o 8 protokół. Wymieszać w cebuli, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać blanszowane jarmuż, i gotować, aż jarmuż jest jasnozielony i zaczyna się miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i mieszać w granulkach bulionu wołowego i gałki muszkatołowej. Dusić jarmuż do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu WołowegoGranulat Bulionu Wołowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
JarmużJarmuż
4
Musztardę wymieszać z kapustą, a na wierzchu położyć plasterki szynki i kiełbasy. Dusić jarmuż, szynka, i kiełbaski, aż kiełbaski są gotowane przez, o 35 więcej minut. Przed podaniem doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
JarmużJarmuż
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn