Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa

Północnoniemiecki Gruenkohl (jarmuż) i kiełbasa jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, sól i mielony pieprz, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 217 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Północnoafrykańska zupa z ciecierzycy i jarmużu, Patelnia Na Kiełbasę Po Niemiecku, oraz Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia i wymieszać jarmuż; gotować przez 1 minutę i wyjąć z wody łyżką szczelinową. Odstaw blanszowaną jarmuż na bok.
Miejsce boczek na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować, aż rumiane, często mieszając, o 8 protokół. Wymieszać w cebuli, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać blanszowane jarmuż, i gotować, aż jarmuż jest jasnozielony i zaczyna się miękka, o 4 protokół.
Wlać wystarczającą ilość wody do pokrycia i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i mieszać w granulkach bulionu wołowego i gałki muszkatołowej. Dusić jarmuż do miękkości, o 30 protokół.
Musztardę wymieszać z kapustą, a na wierzchu położyć plasterki szynki i kiełbasy. Dusić jarmuż, szynka, i kiełbaski, aż kiełbaski są gotowane przez, o 35 więcej minut. Przed podaniem doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.