Owocowy Tutti Indyk Solanka

Owocowy Tutti Indyk Solanka
Owocowa solanka z indyka Tutti może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jeśli masz indyka, kandyzowany imbir, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka.

Instrukcje

1
Wymieszaj bulion warzywny, kandyzowany imbir, suszone wiśnie, suszone gruszki, suszone jabłka, brązowy cukier, sól koszerną, czarny pieprz, jagody ziela angielskiego, 3 laski cynamonu i 5 liści szałwii razem w dużym garnku, aż brązowy cukier i sól całkowicie rozpuszczą się; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Gruszki SuszoneGruszki Suszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjmij solankę z ognia, dodaj lodowatą wodę i wymieszaj, aby stopić lód i schłodzić solankę; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
3
Włożyć zamrożonego indyka do solanki i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Drugiego dnia solenia indyka obrócić w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
W dniu serwowania (trzeci dzień solenia) Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjmij indyka z solanki i umieść na patelni. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
6
Włożyć cebulę, czerwone jabłko, 1 gałązkę rozmarynu, 2 dodatkowe laski cynamonu i 1 liść szałwii do miarki o pojemności 5 filiżanek i napełnić filiżankę wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Czerwone JabłkoCzerwone Jabłko
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
7
Umieścić w kuchence mikrofalowej i gotować na dużej mocy, aż gorące, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Zawartość kubka wlać do jamy indyka. Natrzyj skórę indyka olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż indyk będzie złoty kolor i soki uruchomić jasne, 4 do 4 1/2 godziny. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje18
Ocena Zdrowia17
Magazyn