Owocowa solanka z indyka Tutti może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jeśli masz indyka, kandyzowany imbir, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak Solać indyka, Solanka Z Indyka, oraz Solanka Z Indyka.
Instrukcje
1
Wymieszaj bulion warzywny, kandyzowany imbir, suszone wiśnie, suszone gruszki, suszone jabłka, brązowy cukier, sól koszerną, czarny pieprz, jagody ziela angielskiego, 3 laski cynamonu i 5 liści szałwii razem w dużym garnku, aż brązowy cukier i sól całkowicie rozpuszczą się; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ziele Angielskie
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Połówki Gruszek W Syropie
Wiśnie Suszone
Jabłka Suszone
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Gruszki Suszone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjmij solankę z ognia, dodaj lodowatą wodę i wymieszaj, aby stopić lód i schłodzić solankę; przechowywać w lodówce, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Rozpryski Wermutu
3
Włożyć zamrożonego indyka do solanki i przechowywać w lodówce przez 3 dni. Drugiego dnia solenia indyka obrócić w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
W dniu serwowania (trzeci dzień solenia) Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjmij indyka z solanki i umieść na patelni. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Włożyć cebulę, czerwone jabłko, 1 gałązkę rozmarynu, 2 dodatkowe laski cynamonu i 1 liść szałwii do miarki o pojemności 5 filiżanek i napełnić filiżankę wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Czerwone Jabłko
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż indyk będzie złoty kolor i soki uruchomić jasne, 4 do 4 1/2 godziny. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (75 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane