Owocowe Kaboby z sosem kokosowym
Owocowe Kaboby z sosem kokosowym to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kokos, sok z cytryny, niskosłodzoną pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Owocowe Kaboby Z Sosem Kokosowym, Tropikalne Owoce Kabobs Z Lodami Kokosowymi, oraz SOS ryżowy Basmati z suszonymi owocami, prażonymi migdałami i kokosem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki; przykryć i schłodzić.
Rdzeń jabłka i gruszki; pokroić na 20 kawałków wielkości kęsa. Wrzucić kawałki jabłka i gruszki z sokiem z cytryny.
Nawlecz owoce na przemian na 20 (6-calowych) drewnianych szaszłykach.
Podawać kabobs z sosem kokosowym.
Uwaga: Ponieważ kokos jest pokarmem roślinnym, nie zawiera cholesterolu. Jednak kokos jest bardzo bogaty w tłuszcz, a tłuszcz jest w większości nasycony, co zwiększa poziom cholesterolu we krwi. Jeśli jesteś miłośnikiem kokosa, nie poddawaj się całkowicie; ciesz się nim w bardzo małych ilościach, jak w przepisie powyżej.