Owocowa Terryna z sosem malinowym

Owocowa Terryna z sosem malinowym
Owocowa Terryna z sosem malinowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brzoskwini, żelatyny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Terrina rabarbarowa z sosem malinowym, Terryna Malinowo-Arbuzowa Z Sosem Borówkowym, oraz Mrożona Terryna Malinowo-Czekoladowa.

Instrukcje

1
Gotować 1 1/2 szklanki zimnej wody i cukru w rondlu na średnim ogniu, często mieszając, aż cukier się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Posypać żelatynę nad pozostałą 1/2 szklanki zimnej wody w dużej misce; wymieszać i odstawić 1 minutę. Wymieszać gorącą mieszaninę cukru do rozpuszczenia. Wymieszać z likierem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier MalinowyLikier Malinowy
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlać warstwę mieszaniny żelatyny o grubości 1/2 cala do bochenka 8 x 4 cale; schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
4
Ułóż plastry malin, jagód i brzoskwini na żelatynie, polewając pozostałą żelatynę na wierzchu każdej warstwy owoców. Delikatnie potrząśnij patelnią, umożliwiając przepływ żelatyny do szczelin. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Unmold na danie do serwowania. Pokroić i podawać z sosem malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MalinowySos Malinowy
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn