Owocowa Sałatka szpinakowa z suszoną wiśnią Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Owocowa Sałatka szpinakowa z suszoną wiśnią Vinaigrette może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Jeśli masz ocet wiśniowy, miód, lekko nerkowce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka szpinakowa z suszonymi pomidorami Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z suszoną żurawiną, orzechami włoskimi i winegretem z granatu, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Z Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W małej miseczce wymieszać suszony ocet wiśniowy i kolejne 4 składniki; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać winegret na sałatkę; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół