Owoce morza w azjatyckim bulionie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 13,64 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 551 kalorii, 95g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, krewetki, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Rosół Z Owoców Morza, Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie, oraz Parówki z azjatyckim bulionem i masłem kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odciąć korzeń i wyciągnąć grube zewnętrzne liście z trawy cytrynowej i wyrzucić. Posmaruj trawę cytrynową, aby lekko się posiniaczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
2
Pokrój łodygi na pół wzdłuż, a następnie w poprzek na około 3-calowe kawałki.
3
W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, połączyć trawę cytrynową i sok z małży i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
Wymieszać pomidory, skórkę z limonki, sok z limonki i jalapeo do soku z małży; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki (21 Do 25 Sztuk), Obrane I Pozbawione żyłek, Z Ogonami
1 Truskawka Bez łuski
Skórka Z Limonki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Delikatnie wymieszaj krewetki i przegrzebki z olejem, a następnie wymieszaj z 1 łyżką mielonej mięty i bazylii. Nawlecz owoce morza poziomo na cienkie metalowe szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
7
Lekko posmaruj grilla na solidnym łóżku z gorących węgli lub grilla gazowego na dużym ogniu (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); połóż kukurydzę na grillu. Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Obróć kukurydzę często, aż będzie nakrapiana na czarno, około 12 minut.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Około 5 minut przed kukurydzą, połóż szaszłyki z owoców morza na grillu. Gotować, obracając raz z szeroką szpatułką, aż krewetki są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 3 do 4 protokół.
Na dużym ogniu doprowadzić mieszaninę bulionu do gotowania na wolnym ogniu. Wymieszać z pozostałą mieloną miętą i bazylią. Bulion kadzi do szerokich misek. Kopiec kukurydzy, owoce morza i koper włoski w każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc mieszanka z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.