Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Owoce morza Creole może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony pieprz, liście laurowe, przegrzebki bay, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flądra kreolska z sosem z owoców morza, Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Zapiekanka z owocami morza *dla tych, którzy nie lubią owoców morza* dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem oregano, sól, biały pieprz, czarny pieprz, pieprz cayenne, tymianek i bazylia w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Pieprz Czarny
Biały Pieprz
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Bazylia
Tymianek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; wymieszać pomidora, cebulę, seler, zieloną paprykę i czosnek. Gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Masło
Seler
Czosnek
Pomidor
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Wymieszać z wywarem z kurczaka, sosem pomidorowym, cukrem, sosem paprykowym i liśćmi laurowymi. Zmniejszyć ogień do niskiej i doprowadzić sos na wolnym ogniu. Wymieszać mieszankę przypraw i gotować na wolnym ogniu, aż smaki się wymieszają, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Rosół Z Kurczaka
Mieszanka Przyprawowa
Sos Pomidorowy
Liście Laurowe
SOS
Cukier
4
Delikatnie wymieszać krewetki rock, przegrzebki bay, i plamiak; przynieść sos z powrotem na wolnym ogniu i gotować, aż skorupiaki i ryby są nieprzezroczyste, o 20 więcej minut.