Owoce morza cytrynowe z makaronem
Cytrynowe Owoce morza z makaronem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 24g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bay przegrzebki, latem squash, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowy Makaron Z Owocami Morza, Makaron z owocami morza z sosem ziołowym cytrynowo-szafranowym, oraz Makaron Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz krewetki. (Jeśli krewetki są zamrożone, nie rozmrażaj; obierz w zimnej wodzie.) Zrobić płytkie cięcie wzdłuż grzbietu każdej krewetki; wypłukać żyły.
Mix krewetki, przegrzebki, cukinia, żółty squash i papryka w 3-quart kuchenka mikrofalowa zapiekanka. Przykryć szczelnie i kuchenka mikrofalowa na wysoki 8 do 10 minut, mieszając co 3 minuty, aż krewetki są różowe i twarde.
Spuścić; odstawić pokryte 5 minut.
Wymieszać bulion, sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, Koper i sól w 2-filiżance mikrofal miarki do gładkiej. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 3 do 4 minut, mieszając co minutę, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje. Wymieszać do mieszanki owoców morza.
Podawać mieszankę owoców morza na makaronie.
W razie potrzeby udekoruj świeżym koprem.