Ostrygi z Herbowaną skórką

Ostrygi z Herbowaną skórką
Ostrygi z Herbed Crust wymaga około 24 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, liście mięty, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Ostrygi z Herbowaną skórką, Ostrygi z czosnkowo-estragonową skórką, oraz Herbed Hamburger Pie ze skórką z chleba kukurydzianego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik 500 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ułóż ostrygi w zarezerwowanych muszlach na blasze do pieczenia. W małej misce wymieszać bułkę tartą, miętę, koperek, szczypiorek, ser, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
OstrygiOstrygi
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KoperKoper
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Umieść łyżkę mieszanki okruchów chleba na każdej ostrygi i piec, aż ostrygi są tylko gotowane przez i polewa jest złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn