Ostrygi z dwoma sosami

Ostrygi z dwoma sosami
Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól kamienną, ostrygi shucked, cytryny kliny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj POP - Sta Pasta Bar z trzema sosami, Grillowane mięsa i sosy, oraz Makeover lasagne z dwoma sosami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryj półmisek o głębokości 1 cala solą kamienną. Ostrygi Nestle w soli kamiennej i udekorować klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sól KamiennaSól Kamienna
OstrygiOstrygi
2
Podawać z sosem Mignonette i przyprawą ogórkowo-chrzanową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
OgórekOgórek
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn