Ostrygi pieczone na ogniu z estragonem i masłem z czerwonego ostrego sosu

Ostrygi z niskiego Hrabstwa pieczone na ogniu z estragonem i masłem z czerwonego ostrego sosu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 6 porcji z 146 kalorii, 1G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatarian dieta. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, liści estragonu, ostryg i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ostrygi ogniste i lodowe z sosem chrzanowym, Grillowane ostrygi z masłem estragonowym, oraz Grillowane ostrygi z pikantnym masłem estragonowym.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym i przetwarzaj na gładką masę lub dodaj je do miski i wymieszaj, aby połączyć. Przykryj i wstaw do lodówki na 30 minut.
Podgrzej grill do wysokiej.
Połóż ostrygi w jednej warstwie na ruszcie grilla i gotuj, aż alkohol zacznie się gotować. Natychmiast posyp każdą ostrygę czubatą łyżeczką masła estragonowego i kilkoma dodatkowymi kreskami ostrego sosu, jeśli chcesz.
Udekoruj liśćmi estragonu i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy ostryg. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Chardonnay wyboru podpisu Pedroncelli. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay]()
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.