Ostrygi phyllo Crisp z Remoulade

Ostrygi phyllo Crisp z Remoulade
Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, szczypiorku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Smażone ostrygi z pikantną Rémoulade, Smażone ostrygi z sosem pomidorowo-Remoulade, oraz Crisp Phyllo-toped Salmon Pot Pie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij skorupkę z jajka i posiekaj ją lub przeprowadź przez duże otwory tarki pudełkowej. Ubić creme fraiche na średnie szczyty i dodać jajko, szczypiorek, kapary i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
1
Wymieszaj wodę z mąką tempura i przechowuj w lodówce. Odstawić ostrygi. Połowę muszli należy zarezerwować do prezentacji i wyczyścić. Na czystej powierzchni roboczej ułóż rozdrobnione phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Rozgrzej olej roślinny w średniej wielkości garnku do 350 stopni F. (aby sprawdzić bez termometru, Wrzuć niewielką ilość ciasta tempura do oleju-powinien szybko wypłynąć na powierzchnię.) Wyreguluj palnik, aby utrzymać stałą temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Pracując z 1 ostrygą na raz, zanurz w mące, zanurz w mieszance tempury, a następnie przetocz w rozdrobnionym filo, aby całkowicie przykryć. Ostrygi smażyć, obracając je od czasu do czasu widelcem, aż lekko się zarumienią. Używając łyżeczki, przełóż je na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Na tacy wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie ostrygi, uformuj łóżko z soli kamiennej, ziaren pieprzu i wodorostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
5
Oczyszczone muszle umieścić na tacy, łyżkę remoulade do każdego z nich, a na wierzchu ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn