Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 357 kalorii. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli i pieprzu, szczypiorku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Smażone ostrygi z pikantną Rémoulade, Smażone ostrygi z sosem pomidorowo-Remoulade, oraz Crisp Phyllo-toped Salmon Pot Pie podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjmij skorupkę z jajka i posiekaj ją lub przeprowadź przez duże otwory tarki pudełkowej. Ubić creme fraiche na średnie szczyty i dodać jajko, szczypiorek, kapary i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Creme Fraiche
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do Pudełek
1
Wymieszaj wodę z mąką tempura i przechowuj w lodówce. Odstawić ostrygi. Połowę muszli należy zarezerwować do prezentacji i wyczyścić. Na czystej powierzchni roboczej ułóż rozdrobnione phyllo.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 łyżka Suszonej Marsali
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Rozgrzej olej roślinny w średniej wielkości garnku do 350 stopni F. (aby sprawdzić bez termometru, Wrzuć niewielką ilość ciasta tempura do oleju-powinien szybko wypłynąć na powierzchnię.) Wyreguluj palnik, aby utrzymać stałą temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Pracując z 1 ostrygą na raz, zanurz w mące, zanurz w mieszance tempury, a następnie przetocz w rozdrobnionym filo, aby całkowicie przykryć. Ostrygi smażyć, obracając je od czasu do czasu widelcem, aż lekko się zarumienią. Używając łyżeczki, przełóż je na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz i posyp solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Na tacy wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie ostrygi, uformuj łóżko z soli kamiennej, ziaren pieprzu i wodorostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Sól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Wodorosty Morskie
5
Oczyszczone muszle umieścić na tacy, łyżkę remoulade do każdego z nich, a na wierzchu ostrygi.