Ostry Cheddar i jajko na żyto
Ostry Cheddar i jajko na żyto wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje $1.6 za porcję. Jeśli masz jabłko, jajko, ostry ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sharp Cheddar " Lasagna, Herbatniki z szynką i ostrym cheddarem, oraz Sharp Cheddar "Lasagna" Made Over dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jajko; gotować, aż zestaw, o 3 protokół.
Top tosty z serem; umieścić jajko na ser.
Podawać z plasterkami jabłka z boku.
Carb Star: żytni, pumpernikiel lub chleb na zakwasie
6 do 3 gramów odpornej skrobi na plaster
Chleb z żyta, pumpernikla lub zakwasu jest bogaty w odporną skrobię i błonnik. Jedno ze szwedzkich badań wykazało, że chleb żytni zmniejszył głód bardziej niż chleb pełnoziarnisty.