Ostre Żeberka Wieprzowe

Ostre Żeberka Wieprzowe
Pikantne żeberka wieprzowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz żeberka z tyłu dziecka, piwo, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Ostre Żeberka Wieprzowe, Pikantne Szkliwione Żeberka Wieprzowe, oraz Pikantne żeberka wieprzowe z pikantnym Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej miseczce wymieszaj harissę, sok z cytryny i czosnek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
HarissaHarissa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Żeberka opłukać i osuszyć. Użyj tępego noża do masła, aby poluzować cienką papierową membranę, która biegnie wzdłuż spodu, a następnie zdejmij ją palcami. Żeberka natrzeć obficie z obu stron solą i pieprzem, a następnie posmarować na całej powierzchni masą Harissa. Żeberka owinąć w folię i marynować, w lodówce, przez co najmniej 8 i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
HarissaHarissa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Ustaw grill węglowy lub gazowy na średnie pośrednie ciepło (300 do 350; powinieneś być w stanie trzymać rękę od 1 do 2 cali. powyżej najgorętszego obszaru poziomu grilla tylko 4 do 5 sekund).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść żebra, od strony kości w dół, w chłodniejszej części grilla; zamknij pokrywę. Gotować, delikatnie polewając piwem z obu stron co 10 minut (trzymać żebra z boku na dół), aż żebra będą miękkie i ugotowane, a mięso skurczy się z końców kości, łącznie 40 do 50 minut. Staraj się trzymać pastę harissa na żebrach podczas fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
HarissaHarissa
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Żeberka podawać na gorąco, z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn