Ostre Tajskie Curry Wołowe

Ostre Tajskie Curry Wołowe
Przepis pikantne tajskie Curry wołowe jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka imbiru, mleko kokosowe, tajska pasta curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać niesłodzone mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Bezglutenowy Wegański Sernik Truskawkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ostre Tajskie Curry Wołowe, Ostre Czerwone Tajskie Curry, oraz Pikantna Tajska Zupa Curry dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Habit Chenin Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Habit Chenin Blanc
Habit Chenin Blanc
Klasyczny styl starego świata Chenin z mnóstwem mineralności, zielonej papai, cytryny meyer, białego brzoskwini nutmet i chudych owoców pestkowych z pikantną kwasowością. Super jedzenie przyjazne wino, które jest szalony parowanie z ostryg i pieczonego kurczaka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn