Ostra Truskawkowa Lemoniada Jalapeño

Ostra Truskawkowa Lemoniada Jalapeño
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj pikantnej truskawkowej lemoniady Jalapeño. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.51 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 99 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, truskawki, sok z 10 do 12 cytryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemoniada Jalapeño Lynchburg, Arbuz Jalapeno Lemoniada, oraz Cilantro Lime Jalapeño Lemonade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz truskawki, plastry jalepeño, cukier i sól w średniej misce i wrzuć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 30 minut.
3
Usunąć i wyrzucić plastry jalapeño. Odstawić 1 szklankę macerowanych truskawek do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
4
Pozostałe truskawki oraz wszelkie wydzielone soki i syrop przełożyć do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj sok z cytryny. Zmiksować na dużej prędkości, aż będzie gładka, około 1 minuty. Przecedzić przez drobny sitko siatkowe do dzbana. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Dodaj zarezerwowane truskawki i zimną wodę i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Dodaj lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
8
Podawać w lodowych szklankach udekorowanych truskawką i plasterkiem jalapeño.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn